arrow_drop_up arrow_drop_down

Het Platform voor Calisthenics

Het platform met tools & coaching voor Calisthenics Sporters

14 jaar
Ervaring in obstakeltraining
250+
Oefenvideo`s en workouts
194
Fanatieke leden

Leer nieuwe Calisthenics tricks met gemak

Human-flag-calisthenics

Calisthenics Platform

 • Trainingsprogramma`s
 • Oefenvideo`s
 • Tips van een Calisthenics coach
 • Toegang tot de community
 • Automatisch toegang tot alle updates

Ervaringen van andere sporters

Zeker een aanrader!
"Ik ben het platform gaan volgen in de coronaperiode, dit omdat het sporten destijds niet meer kon/mocht op de survivalbaan. Ik was op zoek naar alternatieven om thuis te sporten. Ik heb er zeker veel aan gehad, veel verschillende soorten oefeningen geleerd en ze hebben leuke afwisselende trainingen. De filmpjes die aangeboden worden zijn naar mijn idee geschikt voor alle sporters en zijn heel erg fijn! Het is voor mij heel fijn om verschillende soorten technieken te zien. Dit helpt me om een lastig obstakel onder de knie te krijgen. Heb het ook aangeraden aan andere sportmaatjes."
Ervaring-beter-ocr-
Ingrid Prins
Handige tips & tricks
"De reden dat ik met het platform aan de slag ben gegaan is dat je met mensen met dezelfde interesse je ervaringen kunt delen. Tevens is het fijn om de tips en tricks te kunnen zien in de videos. Wie wil nou niet beter worden in de sport die ze leuk vinden. Ook tips om te trainen en te zien wat anderen doen is erg leuk om te weten. Ik zou het platform ook zeker aanraden aan andere sporters, meer sporters is meer ervaringen."
Ervaring-beter-ocr-
Jan Veenstra
Handige tips & tricks
"Deelnemen aan survival en obstacle runs is een grote hobby. Mijn voorkeur gaat uit naar 19km +. In 2019 nog de Iron viking (42km) succesvol uitgelopen. Ik gebruik ter voorbereiding dit platform voor de komende (strong) viking run’s met als (eind) doel een run van 60 km met 130 hindernissen (Ultra Viking. Met name de instructie filmpjes van de strong viking hindernissen vind ik interessant en leerzaam. Het zijn tips en ervaring van mensen die dezelfde passie hebben en wat het voor mij interessant maakt zijn de verschillende inzichten, ervaring en adviezen. Ik heb mijn collega al voorzien van een paar mailtjes en heb hem al een link gestuurd van de website 😀"
Ervaring-beter-ocr-
Lennert Pelt
calisthenics-community

Calisthenics Community

Naast de workouts en oefeningen die je helpen om op technisch vlak beter te worden en nieuwe tricks te leren, weten wij uit ervaring dat alleen trainen niet voldoende is. Wij geloven in het belang van een stimulerende omgeving met gelijkgestemden. Wij hebben daarom de beste online community voor Calisthenics opgezet. Je krijgt toegang tot deze community waar je 24/7 terecht kunt met al je vragen en andere Calisthenics sporters leert kennen. Calisthenics uitdagingen ga je niet langer alleen aan! Daarnaast plaatsen wij regelmatig extra video's en tips voor Calisthenics tricks.

Meegroei garantie

Beter Calisthenics ontwikkelt continu nieuwe handige tools en video`s voor leden van het Calisthenics Platform. Als lid krijg je automatisch toegang tot alle nieuwe content en ben je altijd op de hoogte van de nieuwste inzichten op het gebied van Calisthenics!
obstacle-run-platform-app

Te gebruiken op elk apparaat

Bekijk de video`s en chat met andere Calisthenics fanaten via de pc, tablet of op je telefoon via de app.

Word nu lid en ontvang deze toffe bonussen

handstand-trainingsprogramma

Bonus 1: Trainingsprogramma Handstand - t.w.v. €97,-

Leer met 5 minuten oefenen per dag met gemak een perfecte handstand!
Monkey bars leren

Bonus 2: Trainingsprogramma Monkey Bars - t.w.v. €97,-

Leer met 5 minuten oefenen per dag met gemak alle Monkey Bars obstakels te halen!
Grip kracht verbeteren

Bonus 3: Trainingsprogramma Grip Kracht - t.w.v. €97,-

Verbeter met slechts 5 minuten per dag oefenen je gripkracht om nog sneller Calisthenics tricks te leren.

Bonus 4: Home Workouts - t.w.v. €97,-

Uitdagende workouts om thuis uit te voeren, fit te blijven en jezelf voor te bereiden om nieuwe tricks te leren.
Veel gestelde vragen

WAT IS DE DUUR VAN DE OVEREENKOMST?

Zolang als het lidmaatschap wat je kiest. Een maandlidmaatschap is bijvoorbeeld per maand opzegbaar en een jaarlidmaatschap per jaar. Lidmaatschappen worden zonder opzegging automatisch verlengd. Opzeggen kan gemakkelijk zonder opzegtermijn door een mail te sturen naar info@betercalisthenics.nl

KAN IK MIJN LIDMAATSCHAP LATER WIJZIGEN

Ja, wanneer je bijvoorbeeld start met een maandabonnement dan kun je dit wanneer je wilt omzetten naar een jaarabonnement om alsnog van een korting te profiteren.

IS HET GESCHIKT VOOR MIJ?

We hebben de trainingen zo ingericht dat het geschikt is voor alle niveaus. Het platform is volgens ons de ideale manier om stap voor stap nieuwe Calisthenics tricks te leren.

WAT ALS IK NIET TEVREDEN BEN?

We doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat iedereen meer dan tevreden is over het platform. Mocht je om wat voor reden dan ook toch niet tevreden zijn, laat het ons dan alsjeblieft weten. Je krijgt van ons 14 dagen de tijd om na te gaan of het platform echt bij je past. Ben je niet tevreden? Stuur dan binnen 14 dagen een e-mail naar info@betercalisthenics.nl en je krijgt het volledige bedrag terug van ons. Heb je als lid speciale verzoeken? Laat het ons vooral weten. We ontwikkelen heel graag nieuwe handige tools speciaal voor onze leden!

Klaar om nieuwe Calisthenics tricks te leren?

Beste keuze

Per jaar

120,-
97
Je bespaart 21%!
 • 250+ Calisthenics trainingsvideo`s (t.w.v. €297,-)
 • Toegang tot bonus materiaal met een online Calisthenics coach, tips en trainingsprogramma`s (t.w.v. €297,-)
 • Toegang tot de Calisthenics Community - onbetaalbaar 😉

Per maand

9,99
Excl. btw
 • 250+ Calisthenics trainingsvideo`s (t.w.v. €297,-)
 • Toegang tot bonus materiaal met een online Calisthenics coach, tips en trainingsprogramma`s (t.w.v. €297,-)
 • Toegang tot de Calisthenics Community - onbetaalbaar 😉

Liever eerst proberen?