Beter Calisthenics

14 jaar
Coach ervaring
900+
Sporters gecoacht
20.000+
Trainingsuren

Muscle-up Checklist

50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we het naar toe sturen?
Ik ga akkoord dat Beter Calisthenics berichten en tips stuurt.
Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment afmelden
Direct downloaden
Your information is safe with us

Calisthenics inspiratie

Calisthenics blogartikelen

Blijf op de hoogte van de nieuwste tips & trick over calisthenics met onze blogartikelen.

Calisthenics Platform

Word lid en krijg onbeperkt toegang tot trainingsprogramma`s.
calisthenics-trainer
Paul Verheul

Over Beter Calisthenics

Na mijn topsport carrière binnen de turnsport was ik op zoek naar een andere sport. Na mijn eerst ervaring met Calisthenics was ik meteen verslaafd! Een sport waarbij je je eigen lichaamsgewicht gebruikt om een fit lichaam te krijgen en waarbij je steeds nieuwe tricks kunt unlocken. Met mijn technische kennis leer ik beginnende Calisthenics sporters hoe ze veilig en gemakkelijk nieuwe freestyle Calisthenics tricks zoals de muscle up, 360, shrimp flip, handstand, planche en human flag kunnen leren. 

Calisthenics Platform

Het viel me op dat veel sporters met Calisthenics heel graag een handstand, planche of een muscle up zouden willen leren. Maar dat veel mensen vastlopen, geblesseerd en gedemotiveerd raken doordat ze zomaar iets doen. Met de juiste tips, oefeningen en aanwijzingen van het Calisthenics Platform kan iedereen met gemak stap voor stap nieuwe tricks leren.
Zeker een aanrader!
"Ik ben Beter OCR gaan volgen in de coronaperiode, dit omdat het sporten destijds niet meer kon/mocht op de survivalbaan. Ik was op zoek naar alternatieven om thuis te sporten. Ik heb er zeker veel aan gehad, veel verschillende soorten oefeningen geleerd en ze hebben leuke afwisselende trainingen. De filmpjes die aangeboden worden zijn naar mijn idee geschikt voor alle survivalaars & obstacle runners en zijn heel erg fijn! Het is voor mij heel fijn om verschillende soorten technieken te zien van een obstakel. Dit helpt me om een lastig obstakel onder de knie te krijgen. Heb het ook aangeraden aan andere sportmaatjes."
Ervaring-beter-ocr-
Ingrid Prins
Handige tips & tricks
"De reden dat ik met beter OCR aan de slag ben gegaan is dat je met mensen met dezelfde interesse je ervaringen kunt delen over bepaalde runs en de obstakels. Tevens is het fijn om de tips en tricks te kunnen zien in de videos. Wie wil nou niet beter worden in de sport die ze leuk vinden. Ook tips om te trainen en te zien wat anderen doen is erg leuk om te weten. Ik zou het platform ook zeker aanraden aan andere mede runners, meer obstacle runners is meer ervaringen."
Ervaring-beter-ocr-
Jan Veenstra
Fijne adviezen
"Deelnemen aan survival en obstacle runs is een grote hobby. Mijn voorkeur gaat uit naar 19km +. In 2019 nog de Iron viking (42km) succesvol uitgelopen. Ik gebruik ter voorbereiding dit platform voor de komende (strong) viking run’s met als (eind) doel een run van 60 km met 130 hindernissen (Ultra Viking. Met name de instructie filmpjes van de strong viking hindernissen vind ik interessant en leerzaam. Het zijn tips en ervaring van mensen die dezelfde passie hebben en wat het voor mij interessant maakt zijn de verschillende inzichten, ervaring en adviezen. Ik heb mijn collega al voorzien van een paar mailtjes en heb hem al een link gestuurd van de website 😀"
review-beter-ocr
Lennert Pelt
Blog obstacle run
Beter Calisthenics is onderdeel van Beter OCR