arrow_drop_up arrow_drop_down

Trainingsprogramma Grip Kracht

Verbeter met slechts 5 minuten per dag oefenen je gripkracht om alle obstakels te overwinnen.

Grip kracht verbeteren
14 jaar
Coach ervaring
9​​​​00+
Sporters gecoacht
20.000+
Trainingsuren

Voorkom dat je een penalty krijgt tijdens de Obstacle Runs

Monkey Bars leren

Grip Kracht

Bij iedere Obstacle Run kom je een hoop obstakels tegen waaraan je voor een langere tijd moet kunnen hangen. Hangen en klimmen doen we niet zoveel in het dagelijks leven. Zeker wanneer er modder op de handen komt worden de meeste obstakels erg lastig voor veel lopers. Helaas besteden de meeste Obstacle Runners te weinig tijd aan grip training. Bij grip training is het belangrijk dat je de spieren die betrokken zijn bij het hangen traint om blessures te voorkomen.

Krijg onbeperkt grip!

Stap voor stap met behulp van dit 30-daagse trainingsprogramma
Monkey Bars leren

Trainingsprogramma

Door het volgen van dit trainingsschema is het mogelijk om stap voor stap je grip kracht te versterken en verbeteren. Het 30-daagse trainingsschema is beschikbaar voor verschillende instapniveaus, voor zowel de beginnende OCR’er, als de gevorderde OCR’er.

Grip kracht verbeteren

Trainingsprogramma Grip Kracht

  • Ben je er klaar voor om alle obstakels met gemak te halen?
Veel gestelde vragen

HOE LANG HOUD IK TOEGANG TOT DE TRAINING?

Je krijgt onbeperkt toegang! Als Obstacle Runner is het altijd goed om je grip kracht te blijven verbeteren. Je behoud daarom je toegang tot al het trainingsmateriaal, inclusief updates.

IS DE PRIJS EEN ABONNEMENT?

Nee, je betaalt slechts één keer en je behoudt daarna onbeperkt toegang. Je zit dus nergens aan vast.

IS DEZE TRAINING GESCHIKT VOOR MIJ?

We hebben de training zo ingericht dat het geschikt is voor alle niveau`s. Voor als je nog nooit een obstakel run gelopen hebt of als je er als veel gefinished hebt. Deze training zou volgens ons door elke obstacle loper gevolgd moeten worden en is dé basis is om alle obstakels te kunnen halen.

WAT ALS IK NIET TEVREDEN BEN?

We doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat iedereen meer dan tevreden is over de inhoud van de trainingen. Mocht je om wat voor reden dan ook toch niet tevreden zijn, laat het ons dan alsjeblieft weten.

Je krijgt van ons 14 dagen de tijd om na te gaan of de training echt bij je past. Ben je niet tevreden? Stuur dan binnen 14 dagen een e-mail naar info@beterocr.nl en je krijgt het volledige bedrag terug van ons.

Grip kracht verbeteren

Trainingsprogramma Grip Kracht

  • Ben je er klaar voor om alle obstakels met gemak te halen?