arrow_drop_up arrow_drop_down

Trainingsprogramma Monkey Bars

Leer met 5 minuten oefenen per dag met gemak alle Monkey Bars obstakels te halen!

Monkey Bars leren
14 jaar
Coach ervaring
9​​​​00+
Sporters gecoacht
20.000+
Trainingsuren

Voorkom dat je een penalty krijgt tijdens de Obstacle Runs

Monkey Bars leren

Monkey Bars

De Monkey Bars is voor Obstacle Runners een belangrijk obstakel om te kunnen. De Monkey Bars kom je bij vrijwel iedere obstakel run tegen en is meestal een verplicht obstakel. De meeste sporters zijn niet gewend om aan de armen te hangen en hebben hierdoor moeite met dit obstakel. De Monkey Bars worden ook vaak als combinatie met een tweede obstakel in een race neergezet en zeker wanneer er modder op je handen zit is dit obstakel een flinke uitdaging.

Wordt een Monkey Bars Pro!

Stap voor stap met behulp van dit 30-daagse trainingsprogramma
Monkey Bars leren

Trainingsprogramma

Door het volgen van dit trainingsschema is het mogelijk om stap voor stap de Monkeybars te leren en te finetunen. Het 8-weekse trainingsschema is beschikbaar voor verschillende instapniveaus, voor zowel de beginnende OCR’er die de Monkeybars nog niet beheerst, als de gevorderde OCR’er die de Monkeybars techniek wil verbeteren en finetunen op techniek en snelheid.

Monkey bars leren

Trainingsprogramma Monkey Bars

  • Ben je er klaar voor om de Monkey Bars met gemak uit voeren?
Veel gestelde vragen

HOE LANG HOUD IK TOEGANG TOT DE TRAINING?

Je krijgt onbeperkt toegang! Als Obstacle Runner is het altijd goed om de Monkey Bars te blijven oefenen. Je behoud daarom je toegang tot al het trainingsmateriaal, inclusief updates.

IS DE PRIJS EEN ABONNEMENT?

Nee, je betaalt slechts één keer en je behoudt daarna onbeperkt toegang. Je zit dus nergens aan vast.

IS DEZE TRAINING GESCHIKT VOOR MIJ?

We hebben de training zo ingericht dat het geschikt is voor alle niveau`s . Voor als je de Monkey Bars nooit gekund hebt maar ook voor als je de Monkey Bars wilt perfectioneren. Deze training zou volgens ons door elke Obstacle loper gevolgd moeten worden en is dé basis is om alle obstakels te kunnen halen.

WAT ALS IK NIET TEVREDEN BEN?

We doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat iedereen meer dan tevreden is over de inhoud van de trainingen. Mocht je om wat voor reden dan ook toch niet tevreden zijn, laat het ons dan alsjeblieft weten.

Je krijgt van ons 14 dagen de tijd om na te gaan of de training echt bij je past. Ben je niet tevreden? Stuur dan binnen 14 dagen een e-mail naar info@beterocr.nl en je krijgt het volledige bedrag terug van ons.

Monkey bars leren

Trainingsprogramma Monkey Bars

  • Ben je er klaar voor om de Monkey Bars met gemak uit voeren?