OCR Home Workouts

Blijf fit met de online thuis workouts voor obstacle & survival runners

home-workouts
14 jaar
Coach ervaring
9​​​​00+
Sporters gecoacht
20.000+
Trainingsuren

Ervaringen van andere obstacle / survival runners

Zeker een aanrader!
"Ik ben Beter OCR gaan volgen in de coronaperiode, dit omdat het sporten destijds niet meer kon/mocht op de survivalbaan. Ik was op zoek naar alternatieven om thuis te sporten. Ik heb er zeker veel aan gehad, veel verschillende soorten oefeningen geleerd en ze hebben leuke afwisselende trainingen. De filmpjes die aangeboden worden zijn naar mijn idee geschikt voor alle survivalaars & obstacle runners en zijn heel erg fijn! Het is voor mij heel fijn om verschillende soorten technieken te zien van een obstakel. Dit helpt me om een lastig obstakel onder de knie te krijgen. Heb het ook aangeraden aan andere sportmaatjes."
Ervaring-beter-ocr-
Ingrid Prins
Handige tips & tricks
"De reden dat ik met beter OCR aan de slag ben gegaan is dat je met mensen met dezelfde interesse je ervaringen kunt delen over bepaalde runs en de obstakels. Tevens is het fijn om de tips en tricks te kunnen zien in de videos. Wie wil nou niet beter worden in de sport die ze leuk vinden. Ook tips om te trainen en te zien wat anderen doen is erg leuk om te weten. Ik zou het platform ook zeker aanraden aan andere mede runners, meer obstacle runners is meer ervaringen."
Ervaring-beter-ocr-
Jan Veenstra
Fijne adviezen
"Deelnemen aan survival en obstacle runs is een grote hobby. Mijn voorkeur gaat uit naar 19km +. In 2019 nog de Iron viking (42km) succesvol uitgelopen. Ik gebruik ter voorbereiding dit platform voor de komende (strong) viking run’s met als (eind) doel een run van 60 km met 130 hindernissen (Ultra Viking. Met name de instructie filmpjes van de strong viking hindernissen vind ik interessant en leerzaam. Het zijn tips en ervaring van mensen die dezelfde passie hebben en wat het voor mij interessant maakt zijn de verschillende inzichten, ervaring en adviezen. Ik heb mijn collega al voorzien van een paar mailtjes en heb hem al een link gestuurd van de website 😀"
review-beter-ocr
Lennert Pelt
Goede workouts!
"Ik heb meegedaan aan de Workouts omdat ik het sporten erg mis en dit een goede manier is om toch aan het bewegen te blijven. Ik heb er nieuwe leuke oefeningen uit kunnen halen om sterk en fit te blijven. Ze worden duidelijk voorgedaan en nodigen uit om mee te gaan doen. Ik zou de workouts zeker aanraden aan andere sporters. Ze zijn makkelijk te volgen en het zijn over het algemeen zeer goede oefeningen die de moeite waard zijn om je spieren en fitheid op niveau te houden."
OCR-ervaring
Larissa Vermeul
Mijn gripkracht is verbetert
"Ik sport al meer dan 10 jaar en ben 4 jaar geleden met de ocr wereld in contact gekomen. Dat ging aan het begin best goed alleen was mijn gripkracht en techniek op de obstacles ver te zoeken. Sinds ik aan de slag ben gegaan met de grip module op het Beter ocr platform is mijn gripkracht veel verbetert. Het was fijn dat dit kon met behulp van oefeningen die je gewoon thuis kunt uitvoeren als je geen pull up bar in de buurt hebt. Het is een goede aanvulling op je trainingen als obstacle sporter."
Beter-ocr-review
David Evers
Tips voor moeilijke obstakels
"Sporten doe ik al een lange tijd, maar met specifieke OCR training ben ik begonnen in 2016/2017 en toen verslaafd geraakt. Het sporten ging al goed, maar met bepaalde obstakels had ik moeite. Mijn doel was ook die obstakels te gaan halen. Sinds ik lid ben van het Beter OCR platform heb Ik meer tips gekregen om de moeilijke obstakels te halen. Ook de video’s hebben mij daarbij geholpen. De uitleg daarbij was het belangrijkste voor me. Zeker aan te raden voor obstacle sporters."
Beter-ocr-ervaring
Sabrina Panis

Voorkom dat je achteruit gaat & gedemotiveerd raakt

Home Workouts

Hoe blijf je fit als je niet kunt trainen voor de obstacle runs? Wanneer je als sporter niet kunt trainen heb je vaak twee tot drie weken fulltime trainen nodig om weer op hetzelfde niveau te kunnen komen.

Helaas is alleen een beetje hardlopen en af en toe wat squats maken niet voldoende om het obstakelniveau te behouden. Daarom is het belangrijk dat je thuis specifieke obstakel trainingen blijft doen.

Direct starten!
team-beter-ocr
Team Beter OCR

Ontwikkeld door OCR Experts

De obstakel trainers van Beter OCR hebben jarenlang ervaring met het geven van trainingen. Wij hebben met onze kennis specifieke OCR workouts ontwikkeld die ervoor zorgen dat jij als OCR sporter op niveau blijft en zelfs beter wordt in obstakel running. Het wordt daardoor ook nog eens leuk om thuis te trainen! We hebben inmiddels al aan honderden obstacle runners gemotiveerd om thuis te blijven sporten.


 • Geschikt voor alle niveaus
 • Te volgen met de handige Beter OCR app
 • Thuis workouts op video die je thuis makkelijk na kunt doen
 • Verbeter je uithoudingsvermogen, kracht en techniek
 • Te volgen wanneer het jou uitkomt
 • Ga extra snel vooruit met obstacle running.


Extra bonussen bij de OCR Home Workouts:

 • White paper Core Training
 • Extra warming-up video`s
 • Toegang tot de Beter OCR Community
Veel gestelde vragen

HOE LANG HOUD IK TOEGANG TOT DE TRAINING?

Je krijgt onbeperkt toegang! Als Obstacle Runner is het altijd goed om fit te blijven. Je behoud daarom je toegang tot al het trainingsmateriaal, inclusief updates.

IS DE PRIJS EEN ABONNEMENT?

Nee, je betaalt slechts één keer en je behoudt daarna onbeperkt toegang. Je zit dus nergens aan vast.

IS DEZE TRAINING GESCHIKT VOOR MIJ?

We hebben de training zo ingericht dat het geschikt is voor alle niveaus. Voor als je net bent begonnen met obstacle runnning of als je al tientallen runs hebt gelopen. Deze trainingen zou volgens ons door elke obstacle runner gevolgd moeten worden en is dé basis is om alle obstakels te kunnen halen.

WAT ALS IK NIET TEVREDEN BEN?

We doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat iedereen meer dan tevreden is over de inhoud van de trainingen. Mocht je om wat voor reden dan ook toch niet tevreden zijn, laat het ons dan alsjeblieft weten.

Je krijgt van ons 14 dagen de tijd om na te gaan of de training echt bij je past. Ben je niet tevreden? Stuur dan binnen 14 dagen een e-mail naar info@beterocr.nl en je krijgt het volledige bedrag terug van ons.

Kies de OCR Home Workouts of word lid en krijg toegang tot alles

OCR Home Workouts

Koop alleen de OCR Home Workouts

€ 97,-
47,-
 • Toegang tot de OCR Home Workouts

OCR Premium

Word Premium lid en krijg toegang tot alles van het OCR Platform

9,99
ocr-premium-lidmaatschap
 • Toegang tot de OCR Home Workouts
 • 500+ obstacle run techniekvideo`s (t.w.v. €297,-)
 • Toegang tot bonus materiaal met een online OCR coach, tips en alle trainingsprogramma`s (t.w.v. €497,-)
 • Toegang tot de OCR Community - onbetaalbaar 😉
 • Automatisch toegang tot updates