BETER OCR TEAM

Over Beter OCR

Na mijn topsport carrière binnen de turnsport was ik op zoek naar een andere sport. Na mijn eerste ervaring met obstacle runs was ik meteen verslaafd! Sindsdien heb ik deelgenomen aan meerdere OCR races waaronder de OCRseries, het EK en ben ik eerste geworden bij het open WK Monkeybars.

Missie

Bij de obstacle runs viel het me op dat veel obstacle runners moeite hadden met technische obstakels. In de afgelopen jaren heb ik veel technische kennis opgedaan in diverse technische sporten, zoals turnen, boulderen, calisthenics en obstacle running. Om mijn technische kennis te kunnen gebruiken om zoveel mogelijk obstacle runners te kunnen helpen heb ik het Beter OCR Platform opgericht. Met behulp van ons platform zorgen wij ervoor dat je als obstacle fanaat de juiste tools & begeleiding om stap voor stap alle obstakels te kunnen halen. Kun je tips gebruiken of wil je even sparren? Neem dan contact met ons op.

Ons team

Paul Verheul - Oprichter

Ik ben Paul Verheul (30), oprichter van Beter OCR. Al meer dan 20 jaar doe ik aan turnen en ik geef al meer dan 10 jaar training binnen. Na mijn topsport carrière heb ik besloten om mijn kennis over te dragen aan anderen.

Quote: "Streef naar progressie, niet perfectie."

Roxanne Boersma - Projectleider

Ik ben Roxanne Boersma (24) en werk binnen Beter OCR als content ontwikkelaar, docent en coach. Ik turn zelf sinds mijn 12e en geef sinds 2012 les aan verschillende sportgroepen. Naast mijn passie voor turnen ben ik actief met fitness en gezondheid (lifestyle en voeding). Ook ben ik momenteel werkzaam als fysiotherapeut in een eerstelijns praktijk. Met mijn kennis als fysiotherapeute ontwikkel ik veel trainingsprogramma`s voor Beter OCR.

Quote: "Never give up on what you really want to do. The person with big dreams is more powerful than one with all the facts."

Jojanneke Radstake - Support

Mijn naam is Jojanneke Radstake  33). Ruim 15 jaar heb ik geturnd, en mijn liefde voor sporten heeft er voor gezorgd dat ik er mijn werk van heb gemaakt. Ik geef les aan allerlei groepen. Daarnaast regel ik de support bij  Beter OCR. Grote kans dus dat je een reactie van mij ontvangt als je Beter OCR een mail stuurt!