arrow_drop_up arrow_drop_down

Het Platform voor Obstacle Runners

Tips & oefeningen voor Obstacle Runners die alle obstakels willen kunnen halen

14 jaar
Ervaring in obstakeltraining
250+
Obstakelvideo`s en workouts
194
Fanatieke leden

Haal alle technische obstakels met gemak

Met behulp van methodische oefenvideo`s voor ieder obstakel

Ice Axe Techniek vanuit buighang
Ice Axe Techniek vanuit buighang
Ice Axe Techniek uit hang
Ice Axe Techniek uit hang
Ice Axe Techniek schuiven en buighang
Ice Axe Techniek schuiven en buighang
Ice Axe Techniek overpakken en schuiven met 1 axe
Ice Axe Techniek overpakken en schuiven met 1 axe
Ice Axe Oefening Pull ups
Ice Axe Oefening Pull ups
Ice Axe Oefening transitie axe naar axe
Ice Axe Oefening transitie axe naar axe
Ice Axe Oefening vanuit buighang zijwaarts schuiven
Ice Axe Oefening vanuit buighang zijwaarts schuiven
Ice Axe Oefening buighang transitie
Ice Axe Oefening buighang transitie
Ice Axe Oefening schuiven met 1 axe
Ice Axe Oefening schuiven met 1 axe
Ice Axe Oefening in buighang axe optillen
Ice Axe Oefening in buighang axe optillen

En technische tips & analyses

Van een ervaren obstacle run coach
obstacle-run-techniek-coach

Over Beter OCR

Na mijn topsport carrière binnen de turnsport was ik op zoek naar een andere sport. Na mijn eerste ervaring met obstacle runs was ik meteen verslaafd! Sindsdien heb ik deelgenomen aan meerdere OCR races waaronder de OCRseries, het EK en ben ik eerste geworden bij het open WK Monkeybars.
Bij de obstacle runs viel het me op dat veel obstacle runners moeite hadden met technische obstakels. In de afgelopen jaren heb ik veel technische kennis opgedaan in diverse technische sporten, zoals turnen, boulderen, calisthenics en obstacle running. Om mijn technische kennis te kunnen gebruiken om zoveel mogelijk obstacle runners te kunnen helpen heb ik het Beter OCR Platform opgericht. Op het platform krijg je als obstacle fanaat de juiste tools & begeleiding om stap voor stap alle obstakels te kunnen halen.

Ervaringen van andere obstacle / survival runners

Zeker een aanrader!
"Ik ben Beter OCR gaan volgen in de coronaperiode, dit omdat het sporten destijds niet meer kon/mocht op de survivalbaan. Ik was op zoek naar alternatieven om thuis te sporten. Ik heb er zeker veel aan gehad, veel verschillende soorten oefeningen geleerd en ze hebben leuke afwisselende trainingen. De filmpjes die aangeboden worden zijn naar mijn idee geschikt voor alle survivalaars & obstacle runners en zijn heel erg fijn! Het is voor mij heel fijn om verschillende soorten technieken te zien van een obstakel. Dit helpt me om een lastig obstakel onder de knie te krijgen. Heb het ook aangeraden aan andere sportmaatjes."
Ervaring-beter-ocr-
Ingrid Prins
Handige tips & tricks
"De reden dat ik met beter OCR aan de slag ben gegaan is dat je met mensen met dezelfde interesse je ervaringen kunt delen over bepaalde runs en de obstakels. Tevens is het fijn om de tips en tricks te kunnen zien in de videos. Wie wil nou niet beter worden in de sport die ze leuk vinden. Ook tips om te trainen en te zien wat anderen doen is erg leuk om te weten. Ik zou het platform ook zeker aanraden aan andere mede runners, meer obstacle runners is meer ervaringen."
Ervaring-beter-ocr-
Jan Veenstra
Fijne adviezen
"Deelnemen aan survival en obstacle runs is een grote hobby. Mijn voorkeur gaat uit naar 19km +. In 2019 nog de Iron viking (42km) succesvol uitgelopen. Ik gebruik ter voorbereiding dit platform voor de komende (strong) viking run’s met als (eind) doel een run van 60 km met 130 hindernissen (Ultra Viking. Met name de instructie filmpjes van de strong viking hindernissen vind ik interessant en leerzaam. Het zijn tips en ervaring van mensen die dezelfde passie hebben en wat het voor mij interessant maakt zijn de verschillende inzichten, ervaring en adviezen. Ik heb mijn collega al voorzien van een paar mailtjes en heb hem al een link gestuurd van de website 😀"
review-beter-ocr
Lennert Pelt

OCR Community

Naast de workouts en oefeningen die je helpen om op technisch beter te worden weten wij uit ervaring dat alleen trainen niet voldoende is. Wij geloven in het belang van een stimulerende omgeving met gelijkgestemden. Wij hebben daarom de beste online community voor Obstacle Runners opgezet. Je krijgt toegang tot deze community waar je 24/7 terecht kunt met al je vragen en andere OCR buddies leert kennen, die je ongetwijfeld tegen zult komen tijdens meerdere Obstacle Runs. Obstakel uitdagingen ga je niet langer alleen aan! Daarnaast plaatsen wij regelmatig extra video`s en tips voor technische obstakels.
obstacle-run-platform-app

Te gebruiken op elk apparaat

Bekijk de video`s en chat met andere obstakel fanaten via de pc, je tablet of op je telefoon via de Beter OCR app.

Word nu lid en ontvang de volgende bonussen

Monkey bars leren

Bonus 1: Trainingsprogramma Monkey Bars - t.w.v. €97,-

Leer met 5 minuten oefenen per dag met gemak alle Monkey Bars obstakels te halen!
Grip kracht verbeteren

Bonus 2: Trainingsprogramma Grip Kracht - t.w.v. €97,-

Verbeter met slechts 5 minuten per dag oefenen je gripkracht om alle obstakels te overwinnen

Bonus 3: OCR Home Workouts - t.w.v. €97,-

Uitdagende workouts om thuis uit te voeren, fit te blijven en jezelf optimaal voor te bereiden voor de volgende run
Veel gestelde vragen

WAT IS DE DUUR VAN DE OVEREENKOMST?

Zolang als het lidmaatschap wat je kiest. Een maandlidmaatschap is bijvoorbeeld per maand opzegbaar en een jaarlidmaatschap per jaar. Lidmaatschappen worden zonder opzegging automatisch verlengd. Opzeggen kan gemakkelijk zonder opzegtermijn door een mail te sturen naar info@beterocr.nl

KAN IK MIJN LIDMAATSCHAP LATER WIJZIGEN

Ja, wanneer je bijvoorbeeld start met een maandabonnement dan kun je dit wanneer je wilt omzetten naar een jaarabonnement om alsnog van een korting te profiteren.

IIS HET GESCHIKT VOOR MIJ?

We hebben de trainingen zo ingericht dat het geschikt is voor alle niveaus. Het platform is volgens ons de ideale manier om stap voor stap alle obstakels te leren halen.

WAT ALS IK NIET TEVREDEN BEN?

We doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat iedereen meer dan tevreden is over het platform. Mocht je om wat voor reden dan ook toch niet tevreden zijn, laat het ons dan alsjeblieft weten. Je krijgt van ons 14 dagen de tijd om na te gaan of het platform echt bij je past. Ben je niet tevreden? Stuur dan binnen 14 dagen een e-mail naar info@beterocr.nl en je krijgt het volledige bedrag terug van ons. Heb je als lid speciale verzoeken? Laat het ons vooral weten. We ontwikkelen heel graag nieuwe handige tools speciaal voor onze leden!

Klaar om alle obstakels te overwinnen?

Beste keuze

Per jaar

120,-
97
Je bespaart 21%!
  • 250+ obstacle run techniekvideo`s (t.w.v. €297,-)
  • Toegang tot bonus materiaal met een online OCR coachs, tips en trainingsprogramma`s (t.w.v. €297,-)
  • Toegang tot de OCR Community - onbetaalbaar 😉

Per maand

9,99
Excl. btw
  • 250+ obstacle run techniekvideo`s (t.w.v. €297,-)
  • Toegang tot bonus materiaal met een online OCR coachs, tips en trainingsprogramma`s (t.w.v. €297,-)
  • Toegang tot de OCR Community - onbetaalbaar 😉

Liever eerst proberen?