Salmon Ladder Trainingsprogramma

Leer in 30 dagen, met 5 minuten oefenen per dag, met gemak de Salmon Ladder te halen tijdens obstacle runs!

salmon-ladder-leren
14 jaar
Coach ervaring
9​​​​00+
Sporters gecoacht
20.000+
Trainingsuren

Voorkom dat je een penalty krijgt tijdens Obstacle Runs

salmon-ladder-leren

Salmon Ladder

De Salmon Ladder is voor veel Obstacle Runners een lastig & technisch obstakel. Wanneer je de Salmon Ladder niet haalt krijg je een flinke penalty, of moet je zelfs je bandje/hesje inleveren tijdens je obstacle run. De meeste sporters zijn niet gewend om aan de armen te hangen en hebben hierdoor moeite met dit obstakel. De Monkey Bars worden ook vaak als combinatie met een tweede obstakel in een race neergezet en zeker wanneer er modder op je handen zit is dit obstakel een flinke uitdaging.

Ik wil de Salmon Ladder kunnen

Word een Salmon Ladder Pro!

Stap voor stap met behulp van dit 30-daagse trainingsprogramma
Dit wil ik ook kunnen!
salmon-ladder-leren

Trainingsprogramma

Door het volgen van dit trainingsschema leer jij in 30 dagen de Salmon Ladder te halen. Het programma is beschikbaar voor verschillende instapniveaus, voor zowel de beginnende obstacle runner die de Salmon Ladder nog niet beheerst en nog geen pull up kan, als de gevorderde obstacle runner die de techniek wil verbeteren en finetunen op techniek en snelheid.

 • Geschikt voor alle niveaus
 • Uitdagende en functionele trainingen op video
 • Simpel te volgen met de handige Beter OCR app
 • Geen materiaal nodig
 • Gemakkelijk thuis uit te voeren
Ik wil de Salmon Ladder kunnen

Ervaringen van andere obstacle / survival runners

Zeker een aanrader!
"Ik ben Beter OCR gaan volgen in de coronaperiode, dit omdat het sporten destijds niet meer kon/mocht op de survivalbaan. Ik was op zoek naar alternatieven om thuis te sporten. Ik heb er zeker veel aan gehad, veel verschillende soorten oefeningen geleerd en ze hebben leuke afwisselende trainingen. De filmpjes die aangeboden worden zijn naar mijn idee geschikt voor alle survivalaars & obstacle runners en zijn heel erg fijn! Het is voor mij heel fijn om verschillende soorten technieken te zien van een obstakel. Dit helpt me om een lastig obstakel onder de knie te krijgen. Heb het ook aangeraden aan andere sportmaatjes."
Ervaring-beter-ocr-
Ingrid Prins
Handige tips & tricks
"De reden dat ik met beter OCR aan de slag ben gegaan is dat je met mensen met dezelfde interesse je ervaringen kunt delen over bepaalde runs en de obstakels. Tevens is het fijn om de tips en tricks te kunnen zien in de videos. Wie wil nou niet beter worden in de sport die ze leuk vinden. Ook tips om te trainen en te zien wat anderen doen is erg leuk om te weten. Ik zou het platform ook zeker aanraden aan andere mede runners, meer obstacle runners is meer ervaringen."
Ervaring-beter-ocr-
Jan Veenstra
Fijne adviezen
"Deelnemen aan survival en obstacle runs is een grote hobby. Mijn voorkeur gaat uit naar 19km +. In 2019 nog de Iron viking (42km) succesvol uitgelopen. Ik gebruik ter voorbereiding dit platform voor de komende (strong) viking run’s met als (eind) doel een run van 60 km met 130 hindernissen (Ultra Viking. Met name de instructie filmpjes van de strong viking hindernissen vind ik interessant en leerzaam. Het zijn tips en ervaring van mensen die dezelfde passie hebben en wat het voor mij interessant maakt zijn de verschillende inzichten, ervaring en adviezen. Ik heb mijn collega al voorzien van een paar mailtjes en heb hem al een link gestuurd van de website 😀"
review-beter-ocr
Lennert Pelt
Mijn gripkracht is verbetert
"Ik sport al meer dan 10 jaar en ben 4 jaar geleden met de ocr wereld in contact gekomen. Dat ging aan het begin best goed alleen was mijn gripkracht en techniek op de obstacles ver te zoeken. Sinds ik aan de slag ben gegaan met de grip module op het Beter ocr platform is mijn gripkracht veel verbetert. Het was fijn dat dit kon met behulp van oefeningen die je gewoon thuis kunt uitvoeren als je geen pull up bar in de buurt hebt. Het is een goede aanvulling op je trainingen als obstacle sporter."
Beter-ocr-review
David Evers
Tips voor moeilijke obstakels
"Sporten doe ik al een lange tijd, maar met specifieke OCR training ben ik begonnen in 2016/2017 en toen verslaafd geraakt. Het sporten ging al goed, maar met bepaalde obstakels had ik moeite. Mijn doel was ook die obstakels te gaan halen. Sinds ik lid ben van het Beter OCR platform heb Ik meer tips gekregen om de moeilijke obstakels te halen. Ook de video’s hebben mij daarbij geholpen. De uitleg daarbij was het belangrijkste voor me. Zeker aan te raden voor obstacle sporters."
Beter-ocr-ervaring
Sabrina Panis
Veel gestelde vragen

HOE LANG HOUD IK TOEGANG TOT DE TRAINING?

Je krijgt onbeperkt toegang! Als Obstacle Runner is het altijd goed om de Salmon Ladder te blijven oefenen. Je behoud daarom je toegang tot al het trainingsmateriaal, inclusief updates.

IS DE PRIJS EEN ABONNEMENT?

Nee, je betaalt slechts één keer en je behoudt daarna onbeperkt toegang. Je zit dus nergens aan vast.

IS DEZE TRAINING GESCHIKT VOOR MIJ?

We hebben de training zo ingericht dat het geschikt is voor alle niveau`s . Voor als je de Salmon Ladder nooit gekund hebt maar ook voor als je de Salmon Ladder wilt perfectioneren. Deze training zou volgens ons door elke Obstacle loper gevolgd moeten worden en is dé basis is om alle obstakels te kunnen halen.

WAT ALS IK NIET TEVREDEN BEN?

We doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat iedereen meer dan tevreden is over de inhoud van de trainingen. Mocht je om wat voor reden dan ook toch niet tevreden zijn, laat het ons dan alsjeblieft weten.

Je krijgt van ons 14 dagen de tijd om na te gaan of de training echt bij je past. Ben je niet tevreden? Stuur dan binnen 14 dagen een e-mail naar info@beterocr.nl en je krijgt het volledige bedrag terug van ons.

Kies het Salmon Ladder programma of word lid en krijg toegang tot alles

Salmon Ladder Programma

Koop alleen het Salmon Ladder programma

€ 97,-
47,-
salmon-ladder-leren
 • Toegang tot het Salmon Ladder programma

OCR Premium

Word Premium lid en krijg toegang tot alles van het OCR Platform

9,99
ocr-premium-lidmaatschap
 • Toegang tot het Salmon Ladder programma
 • 500+ obstacle run techniekvideo`s (t.w.v. €297,-)
 • Toegang tot bonus materiaal met een online OCR coach, tips en alle trainingsprogramma`s (t.w.v. €497,-)
 • Toegang tot de OCR Community - onbetaalbaar 😉
 • Automatisch toegang tot updates