Beter Slacklinen

14 jaar
Coach ervaring
900+
Sporters gecoacht
20.000+
Trainingsuren
slackline-oefeningen
Paul Verheul

Over Beter Slacklinen

Na mijn topsport carrière binnen de turnsport was ik op zoek naar een andere sport. Na mijn eerst ervaring met slacklinen was ik meteen verslaafd! Slacklinen is een uitdagende sport waarbij je steeds nieuwe tricks kunt unlocken en steeds meer zelfvertrouwen opbouwt. Een geweldige manier om sportief bezig te zijn, fit te blijven en je balans te verbeteren.


Echter kwam ik veel uitdagingen tegen zoals:

- Welke slackline heb ik nodig?

- Hoe maak ik een slackline vast?

- Hoe begin ik?

- Hoe leer ik nieuwe slackline tricks?

Slackline Platform

Ik merkte dat veel andere sporters ook graag wilden gaan slacklinen maar gewoon weg niet wisten hoe ze moesten beginnen. Daarom heb ik het Slackline Platform opgezet om beginnende slackliners te helpen met het leren slacklinen. 


Leden krijgen toegang tot het platform met instructies & oefeningen. Daarnaast leer ik ze met behulp van mijn technische kennis beginnende slackliners hoe je stap voor stap, veilig en gemakkelijk nieuwe tricks kunnen leren.

Ervaringen van andere sporters

Zeker een aanrader!
"Ik ben het platform gaan volgen in de coronaperiode, dit omdat het sporten destijds niet meer kon/mocht op de survivalbaan. Ik was op zoek naar alternatieven om thuis te sporten. Ik heb er zeker veel aan gehad, veel verschillende soorten oefeningen geleerd en ze hebben leuke afwisselende trainingen. De filmpjes die aangeboden worden zijn naar mijn idee geschikt voor alle sporters en zijn heel erg fijn! Het is voor mij heel fijn om verschillende soorten technieken te zien. Dit helpt me om een lastig obstakel onder de knie te krijgen. Heb het ook aangeraden aan andere sportmaatjes."
Ervaring-beter-ocr-
Ingrid Prins
Handige tips & tricks
"De reden dat ik met het platform aan de slag ben gegaan is dat je met mensen met dezelfde interesse je ervaringen kunt delen. Tevens is het fijn om de tips en tricks te kunnen zien in de videos. Wie wil nou niet beter worden in de sport die ze leuk vinden. Ook tips om te trainen en te zien wat anderen doen is erg leuk om te weten. Ik zou het platform ook zeker aanraden aan andere sporters, meer sporters is meer ervaringen."
Ervaring-beter-ocr-
Jan Veenstra
Blog obstacle run
Beter Slacklinen is onderdeel van Beter OCR